Допълнителна Информац

Допълнителна Информация

В тази секция ще намерите информация за Gik, цвета, вкуса, алкохола и за създателите на Gik Live!

Журналист

Журналист/ка ли сте?

Очакваме Ви в нашият Пресеата за Нас

Pазпределение

Професионалист ли сте

Моля, св Pазпределение

сте

Клиент ли сте?

Свържете се нас чрез .

Източник

Идеята не е за гроздето, а за хората.

Gïk® е напитка, произведена от испански (европейски) винарски изби и преобразувана чрез хранителни технологии.

Gik идва от различни испански и френски лозя, чието грозде се трансформиира в Gik Blue. Точно така: работим с грозде от различни региони на Европа, чийто цвят и вкус подобряваме чрез хранителни технологии. Ние избираме тези винарни по отношение на хората, които работят в тях, и техния иновативен характер/strong>. Ето защо Gik няма наименование за произход, а гаранция за качество и уникален вкус.

Винарните ни се намират в регионитеЛа Риоха, Сарагосаи Куртезон. Ако сте производител и искате да робите с нас от друг регион или облат, моля, свържете се с нас на zdravei@siniovino.bg

испански и френски

ЦВЯТ

Защо синьо?

Ние не сме лозари. Ние сме създатели. Затова търсехме най-традиционната и затворена индустрия ,която съществува. След като сме избрали винопроизводството като нашето бойно поле, поставихме началото на създаването на радикално различен продукт,променяйки цвета на ярко синьо и правейки виното sпо-сладко и по-лесно за пиене.Когато започнахме да работим по нашия проект, се натъкнахме на книга, наречена Синята океанна стратегия. Това обяснява, че има червени океани, пълни с акули, които са разкъсали малкото риба толкова много, че са оцветили океана в червено. Тогава има сини океани, където няма конкуренция и рибите плуват без да са застрашени. По този начин поетичната идея за трансформиране на червен океан в син океан чрез промяна на най-традиционната червена течност в синьо беше тази, която много ни хареса.

Освен това, в психологията синьото представлява движение, новаторство и безкрайност. Това също е цвят, често свързан с потока и промяната.

Колкото по-дълбоко става синьото, толкова по-силно той призовава човека към безкрайното, събуждайки в него желание за чистата. – В. Кандински

Технология

Gïk се произвежда чрез пигментационен процес. На първо място се създава основа от смес от бяло и червено грозде, което след това се добавя към два органични пигмента; Индиго и антоцианин – който идва от самата кожа на гроздето, използвано за производство на вино.

Последните две години прекарахме в изследвания в сътрудничество с Университета на областа на Баските и Food Tech. Изследователски отдели.Проверките за контрол на качеството са строги и всички използвани елементи отговарят на разпоредбите за хранителните продукти в Европейския съюз.

Вкус

Дегустация на сляпо

Няма добавена захар

В Gik няма добавена захар

Защо? Първо, защото захарта ферментира и се превръща в алкохол вътре в бутилката. Второ, тъй като излишъкът от бързи въглехидрати води до наднормено тегло, докато некалоричните подсладители са по-здравословен и по-стабилен избор.

Нашите процеси са безопасно регулирани и са получили одобрение от институции като Европейския орган за безопасност на храните, които оценяват условията на употреба на всички технологии за създаването на нашият продукт.

COCKTAILS

AZZURRO DI MARE

RUSSIAN
NIGHTS

THE
VOYEUR

ARCTIC
FLOWER

Алкохол

11.5% градуса

Пийте за забавление, насладете се на момента, но винаги с умереност. Не пийте алкохол, ако сте на възраст, планирате да шофирате, ако сте на лечение или сте бременна или се борите с депресия.

Не шофирайте след употреба на алкохол

Иди създай нещо вместо това.

Не шофирайте след употреба на алкохол

Имате още въпроси?